Pravilo Foruma

Go down

Pravilo Foruma Empty Pravilo Foruma

Post  nEr0 on Thu Jan 01, 2009 7:18 pm

Dobrodosli na Forum Cukarica servera. Kako bi bili jos uspesniji i bolji, napravili smo forum na kome vas pozivamo da diskutujete o igricama ali i o drugim temama. Medjutim kao i svaki drugi forum i ovaj forum ce imati neka pravila kojih cemo morati svi da se pridrzavamo, kako memberi tako i admini i moderatori. U slucaju ne postovanja ovih pravila i krsenja, zadrzavamo pravo da vas account zamrznemo ili cak ako je to potrebno(nadam se da nece biti) iskljucimo u potpunosti vas account.
Hvala


1. Zabranjeno je vredjanje drugih membera i pretnja istim. Sve nesuglasice resite na PM.
2.Zabranjeno je kacenje bilo kakvih uvredljivih slika, sadrzaja i drugog koje nemaju veze sa sadrzajem podforuma, topica ili slicno. Takodje je zabranjeno kacenje "strasilica", odnosni klipova ili animacija koje imaju svrhu plasenja gledaoca, bez dodatnog objasnjenja o kakvom se sadrzaju radi.
3. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj, osim ako admin ne pristane na razmenu informacija preko foruma.
4.Na forumu je zabranjeno korišcenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nesto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Ocene da su psovke deo našeg svakodnevnog govora necemo prihvatiti.
5.U skladu sa prethodnom tackom, zabranjeno je vredjanje drugih clanova foruma. Pod vredjanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika.Oni koji se ne budu pridrzavali ovih pravila bice sankcionisani.
nEr0
nEr0

Posts : 4
Join date : 2009-01-01

View user profile

Back to top Go down

Pravilo Foruma Empty Re: Pravilo Foruma

Post  GameboY on Thu Feb 19, 2009 8:12 pm

Dobro je...Super je forum.,.poz Wink

GameboY

Posts : 2
Join date : 2009-02-19

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum